Over

Deze prachtige en representatieve sporthal met buitenvelden, gelegen in het buitengebied van Pannerden is in 2003 gebouwd. De Pauwengaard is uniek in de omgeving, en kenmerkt zich enerzijds door een gezellige, fanatieke groep sporters die elkaar ondersteunt als anderzijds in het grote aantal faciliteiten dat onder één dak te vinden is.  Er is een breed aanbod voor alle leeftijdsgroepen.

Als accommodatiebeheerders vinden wij het belangrijk dat alle bevolkingsgroepen de weg naar De Pauwengaard weten te vinden en zich er ‘thuis’ voelen. Bijna dagelijks kan er gesport worden tussen 9:00 – 23:00 uur.

De sporthal leent zich door zijn grote oppervlakte van ± 1300 m2 met vrije indelingsmogelijkheden uitstekend

De sporthal voldoet aan alle moderne eisen (NOC*NSF), die aan een sporthal worden gesteld. De accommodatie is geschikt voor bijna alle sporten, maar is ook geschikt voor ouderen gym, Basisschool sport, aangepaste sporten voor mensen met een verstandelijke beperking of voor evenementen zoals de koningsspelen, vlooienmarkt, hobbybeurs, kids on tour e.d.

In de sporthal mogen maximaal 700 personen worden toegelaten. Mocht dit ontoereikend zijn dan kunnen we ontheffing aanvragen. De grote hal beschikt over een tribune met 200 vaste zitplaatsen.

Verder beschikt de hal over moderne kleed-en doucheruimten, een groot sportcafé met uitzicht op de zaal en de buitenvelden. De sporthal is goed bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

De Pauwengaard beschikt over vriendelijke en goed opgeleide vrijwilligers die kundig zijn op hun vakgebied. Onze vrijwilligers helpen u graag bij het behalen van uw doelstellingen en het hebben van plezier tijdens het sporten.

 

Wij wensen u veel sportplezier in Sportaccommodatie De Pauwengaard!