Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
oktober 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur Informatie Ton van Lier - Gebeurtenissen, Huidige Stand van Zaken en Toekomst

Beste Allemaal,

Het is vandaag 31 augustus 2012 exact 3 maanden geleden (31 mei 2012) dat ik in Sport-Accommodatie “De Pauwengaard” ben getroffen door een “Hersenbloeding”. Nader onderzoek in de ziekenhuizen te Arnhem en Utrecht wees uit dat het een “Subdurale Bloeding” betrof. Hierbij gaat het om een bloeding die ontstaat tussen het harde hersenvlies en het spinnenwebvlies. Dit is een millimeterlaag tussen de schedel en het harde hersenvlies. Door specialisten wordt dit aangeduid als een “Hoofdbloeding” buiten de hersenen.

Op 2 juni 2012 ben ik in het UMC-ziekenhuis in Utrecht succesvol geopereerd. Na 14 dagen ligging in het ziekenhuis mocht ik met de nodige advisering en het 24-uurs geplande gebruik van diverse medicijnen naar huis. De eerste weken van het thuis herstellen heb ik voornamelijk doorgebracht in bed. Het gebruik van medicijnen is begin juli 2012 volledig beëindigd.

Daarna heb ik in de maand juli 2012 geleidelijk aan dagelijkse activiteiten in en om het huis naar vermogen opgepakt. In augustus 2012 heb ik deze dagelijkse activiteiten zowel in en om het huis als ook binnen de gemeenschap Pannerden geïntensiveerd. Met wandelen en fietsen heb ik mijn lichamelijke conditie enigszins op peil gebracht.

Belangrijke Mededeling
Alle betrokken medici hebben mij aangegeven dat ik naar verwachting de komende maanden weer volledig zal herstellen zonder lichamelijke of geestelijke beperkingen en extra risico.

Daarbij wordt wel nadrukkelijk gesteld dat de inspanning voor al mijn activiteiten de komende maanden stap voor stap - geleidelijk aan - mag toenemen.  

Onder normale omstandigheden is het de verwachting dat ik uiterlijk eind 2012 als volledig hersteld kan worden beschouwd.

Op basis van voorgaande belangrijke mededeling zal ik als voorzitter van de Stichting Sport-Accommodatie Pannerden de bestuurlijke activiteiten voor Sport-Accommodatie “De Pauwengaard” weer hervatten.

Dankzegging
Hierbij wil ik iedereen - mede namens mijn vrouw Marjon en onze kinderen - hartelijk bedanken voor de behulpzaamheid, belangstelling, ondersteuning, kaarten, mailberichten, attenties en het medeleven.

Ik ben erg gelukkig met mijn toekomstperspectief.

Met vriendelijke groet,

Ton van Lier                                        

Telefoon: 0316-371416 of 06-53800616
E-mail:
v.lier@chello.nl

 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur


Meest gelezen verhaal om Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur:
Fitness-Centrum

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.075 Seconden