Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
november 2018
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Overig Nieuws Zaterdag 12-05-2012: ''Ouderen - Jongeren-Avond'' in Jongerensoos ''De Duim''

Zaterdag 12-05-2012
''Ouderen-Jongeren-Avond''
Jongerensoos ''De Duim''

Hallo Allemaal,

Er kan natuurlijk veel verteld worden over de Soos. Of het nu gaat over het ontstaan van de Soos, of over de activiteiten die zij al die jaren hebben georganiseerd, of wie er allemaal in het bestuur hebben gezeten, het is te veel om op te noemen. Maar dat neemt niet weg dat de belevenis niet helemaal weg is bij de “oud Soosgangers”. Even weer naar de Soos om lekker te kletsen terwijl er leuke plaatjes gedraaid worden, of een band die zich van zij beste kant laat horen. Vele hebben genoten van de Soos omdat de Soos het trefpunt was en is voor de jeugd van Pannerden. Een leuke hangplek dus waar op tijd iets te doen is.

Wie herinnert zich niet de filmavonden waarbij door middel van een heuse projector de meest recentste films werden gedraaid zoals Jesus Christ Superstar (waar zelfs een paar nonnen naar kwamen kijken) of, om het toch maar over helden te hebben, Rambo First blood! Gelukkig nam een projector met zich mee dat er met regelmaat een nieuwe rol geplaatst moest worden. Een welkome afwisseling voor een pitstop waarbij de koffie by the way nog met een LP werd geserveerd!

Ook organiseerde De Duim met Kerst een heuse Kerstkwis, trad er met regelmaat een band of artiest op en kon het lokale talent zijn kunsten tonen zoals bijvoorbeeld een Alice Cooper act! Eindfeesten werden verpakt in een thema zodat je op zaterdagavond ineens mensen in rood-witte kledij zag, of dat er ineens piraten door het dorp heen liepen. Paasvuren werden georganiseerd en ook op papier liet de Duim van zich horen door middel van een clubblad genaamd “Uit de Duim gezogen”. Een blad met interviews en wetenswaardigheden.

Ook voor de sportievelingen onder ons was er vertier in de vorm van een tafelvoetbal (goed voor vele nachtelijke uren vertier), een dartbord, Klaverjastoernooien en deelname aan vele voet- en volleybaltoernooien. Ook organiseerde de Duim een aantal jaren de Soundmix playback show op Koninginnedag. Ooit gestart in een aanhanger van Ipec (later TNT) en later op een “state of the art” podium konden Pannerdense talenten laten zien wat zij in huis hadden. En op een of andere manier zat het weer ook altijd mee. Hoe het bestuur dat telkens weer voor elkaar kreeg is nog steeds een raadsel!

Later werden de activiteiten van Koninginnedag verplaatst naar Hemelvaartsdag en ontstond “de Dag van Pannerden”. Achter het schuttersgebouw is een aantal jaren door de Duim van alles georganiseerd, met ‘s middags spellen als “ren je rot”en ‘s avonds optredens van bands als Pearl. Na enkele jaren werd het “Maartspektakel” de opvolger van deze dag. Menig artiest is naar Pannerden gehaald. Wat te denken van; de Sjonnies, Guud Meeuwis, Tatjana, the Scene en natuurlijk een uitverkocht schuttersgebouw met Rowwen Heze. In deze periode zijn ook een tweetal evenementen ontstaan die tot op de dag van vandaag nog worden georganiseerd te weten Duimnaval en Kermis Eve. Zowel carnavalsvereniging als Schuttersgilde komen trouw acte de presence geven op deze feesten. Tijdens Duimnaval wordt de nieuwe Prinsenraad van ‘t Land van Waoter & Wiend in de Duim geïnstalleerd en tijdens Kermis Eve is het koningspaar van Claudius Civilis aanwezig om het koningspaar van de Duim te feliciteren. Ook Harmonie, officieren en vendeliers brengen een vendelhulde.

Genoeg stof om op terug te komen? Dat kan op zaterdag 12 mei aanstaande. want dan is het weer Oudere Jongerenavond in De Duim. Toegang voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder!
En er zal een band optreden. Hierover de volgende keer meer!

Schroom niet om deze mail door te sturen naar vrienden en kennissen!

Jongerensoos De Duim
Claudius Civilisstraat 2
6911 AW Pannerden
Hallo.

Dit is de laatste mail met betrekking tot de Oudere jongerenavond van 12 mei 2012.

Op deze avond zal er afwisselend muziek gedraaid worden door lokaal talent en zal er muziek gemaakt worden door de band genaamd The Fix!

D
e band is in 2009 in Pannerden opgericht.

Er worden voornamelijk blues/rock covers gespeeld van A t/m Z, oftewel van AC/DC tot en met ZZ Top.

 
Foto vlnr: Mike Derksen-Slaggitaar, Maarten Giezenaar-Drums, Jeanine Saalmink-Zang, Carlo Wezendonk-Sologitaar en Archi Nolten-Basgitaar.

Zin in een leuke avond uit? Dit is je kans op een gezellig uitje in Pannerden. Tot ziens op 12 mei 2012. De Soos is open vanaf 20.00 uur.

Stuur eventueel deze mail door naar vrienden, familie en/of bekenden! Thanks!

Jongerensoos De Duim
Claudius Civilisstraat 2
6911 AW Pannerden

 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Overig Nieuws


Meest gelezen verhaal om Overig Nieuws:
Oude Foto's en Kaarten van Pannerden

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.087 Seconden