Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
november 2018
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Media-Nieuws Erwin Mulder boekt steeds meer progressie in de Kuip

Erwin Mulder boekt steeds meer progressie in de Kuip

Artikel uit Rijnwaarden Post - 21-02-2012
Door Hans Jansen

 
De trots van Feyenoord en van Pannerden:
Erwin Mulder
foto: Marion Keijzer


PANNERDEN - Hij is elke wedstrijd één van de beste Feyenoorders. Was afgelopen zaterdag zelfs de beste Feyenoorder in de wedstrijd tegen RKC.(1-1) Tegen de kopbal van Robert Braber was hij kansloos. Erwin Mulder uit Pannerden is bezig aan een fantastisch seizoen in de formatie van trainer Ronald Koeman.

,,Vorig seizoen wist ik vaak niet waar ik aan toe was, maar van Koeman krijg ik het vertrouwen. Ik kan me nu een foutje permitteren en wordt daar niet onmiddellijk op afgerekend”, zegt Mulder.

De 22-jarige Erwin Mulder ging van RKPSC naar Vitesse en werd door Feyenoord naar Rotterdam gehaald. Op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. ,,Ik mocht onder Bert van Marwijk debuteren in de Kuip tegen Heracles(6-0).”

Daarna werd hij verhuurd aan Excelsior en mocht hij ervaring opdoen in de eerste divisie.

Het jaar 2011 was voor Mulder op alle fronten een slecht jaar. Een blessure hield hem aan de kant en een dag na zijn verjaardag(03-03) overleed plotseling zijn vader.,,Dit heeft een enorme impact op ons gehad. Maar ik ben er toen ook achter gekomen dat ik bij een fantastische club zit. De gehele selectie, de technische staf, de directie en zelfs de wasvrouwen waren aanwezig op de begrafenis. Dit heeft ons enorm goed gedaan”, spreekt Mulder vol bewondering.

De aanloop naar deze competitie(2011-2012) is niet geheel vlekkeloos verlopen. De meeste spelers hadden geen vertrouwen meer in Mario Been en besloot de trainer om op te stappen. Ronald Koeman kwam; die twijfelt niet aan de kwaliteiten van de talentvolle doelman en is Mulder de onbetwiste nummer één in de Kuip.

De ploeg uit Rotterdam-Zuid staat vijfde op de ranglijst en dat is mede te danken aan het geweldige keeperswerk van de man uit Pannerden. Met prachtige reddingen houdt hij zijn team in lastige fases op de been.

Mulder denkt dat een plek bij de eerste vijf een prachtig resultaat is. ,,We voetballen niet altijd goed, maar we pakken wel punten en dat is een groot verschil met vorig seizoen. En we hebben natuurlijk John Guidetti. Hij scoort veel en is een gangmaker in en buiten het veld.” Voor Koeman is dit ook een hele geruststelling: een spits die scoort en een doelman die punten pakt.

,,Toen ik die fout maakte tegen Ajax kon ik wel door de grond zakken. Gelukkig maakte John 4-2 en wonnen we de wedstrijd. Ik heb het ook snel van me af kunnen zetten.”

Zondag speelt Feyenoord uit bij PSV. Het zal voor de spitsen van PSV een lastige klus worden om de doelman in vorm te passeren. Over zijn toekomst is de Feyenoord-doelman duidelijk. ,,Ik hoop dat ik mij bij Feyenoord goed blijf ontwikkelen en nog wat mooie jaren in de Kuip. Het lijkt me fantastisch om daarna bij een mooie buitenlandse club te komen.”

Copyright © 2012 Rijnwaarden Post - alle rechten voorbehouden

 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Media-Nieuws


Meest gelezen verhaal om Media-Nieuws:
''Wij Waren Helden'''- (Geboren vóór 1978: Verder Lezen)

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.078 Seconden