Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
november 2018
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur Algemeen Bestuur SAP hervat bestuurstaken

Algemeen Bestuur SAP hervat bestuurstaken


Het Algemeen Bestuur van de Stichting Sport-Accommodatie Pannerden heeft tijdens de op donderdag 17 november 2011 gehouden vergadering unaniem besloten om de bestuurstaken als rechtsgeldige vertegenwoordiging te hervatten. Daarmee komt een einde aan de ad-interim-periode die in mei 2011 is overeengekomen met het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Rijnwaarden.

Op verzoek van B&W heeft op 16 mei 2011 een bijeenkomst plaatsgevonden tussen het voltallige afgetreden AB en wethouder Schopman. Vanuit een positieve grondhouding heeft het AB voorgesteld om in een ad-interim-periode tot oktober 2011 uitvoering te blijven geven aan de inhoudelijke en uitvoerende bestuurstaken. Daarbij is als gemeenschappelijk uitgangspunt geformuleerd dat door de Gemeente Rijnwaarden daadwerkelijk uitvoering wordt gegeven aan het Initiatief-Voorstel van de Gemeenteraad, betreffende de Verkeersveilige (her-)Inrichting Renbaan, mede gebaseerd op het voorstel AB/SAP en de landelijke richtlijnen van Duurzaam Veilig.

Daarnaast werd als gemeenschappelijke voorwaarde gesteld dat er op korte termijn een bespreking tot stand zou komen met het voltallige College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Rijnwaarden en het voltallige Algemene Bestuur van de Stichting Sport-Accommodatie Pannerden, met als gespreks-thema’s de onderlinge verstandhouding, respect en communicatie.

Door wethouder Schopman werd na enkele dagen een bevestiging gegeven dat B&W bereid was om aan dit gesprek deel te nemen zonder dat hierbij aanvullende voorwaarden werden gesteld.

Ondanks een gedegen voorbereiding en bemiddeling van een onafhankelijk voorzitter heeft de toegezegde bespreking tot op heden nog niet plaatsgevonden, omdat eind augustus 2011 aanvullende eisen werden gesteld door de burgemeester, waardoor het positieve proces volledig werd gefrustreerd.

Het AB-SAP vindt het bijzonder triest om thans te moeten constateren dat de ontstane problematiek eindigt waar het is begonnen, namelijk: het door het college van B&W wederom niet erkennen van feitelijkheden en het wederom niet nakomen van gemaakte afspraken.

Het AB-SAP wenst hierbij nadrukkelijk te verklaren dat op generlei wijze is en wordt getwijfeld aan de integriteit van alle betrokkenen.

In het belang van de continuďteit van de Stichting Sport-Accommodatie Pannerden, ten behoeve van alle hoofdgebruikers, te weten Voetbalvereniging RKPSC, Omni-Vereniging PaJoDoS, Schietvereniging Het Gulden Schot, Basisschool‘t Scathe en overige verenigingen en instellingen, alsmede het algemeen belang van de gemeenschap Pannerden, heeft het AB-SAP besloten om de bestuurstaken als vanouds op zich te nemen.

Ondanks de teleurstelling over het wederom niet nakomen van de gemaakte afspraken blijft het AB-SAP zich inzetten voor het herstel van genormaliseerde verhoudingen, wederzijds respect en vertrouwen en een vruchtbare samenwerking op zakelijk inhoudelijke basis.

Algemeen Bestuur Stichting Sport-Accommodatie Pannerden

Namens Omni-Vereniging PaJoDoS
Norbert Roelofs
Wim van Rosmalen

Namens Voetbalvereniging RKPSC
Toon Egging
Thijs Buurman

Namens Schietvereniging Het Gulden Schot
Jan Rutten

Jop Theunisse

Namens het Dagelijks Bestuur Stichting Sport-Accommodatie Pannerden
Ton van Lier               - Voorzitter
Harrie Vreman            - Secretaris
Pedro Ross                 - Penningmeester
Anton Reijmer            - Coördinator Accommodatie-Beheer          
Matthé van Riswijk    - Coördinator Commercieel-Beheer

 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur


Meest gelezen verhaal om Stg. Sport-Accommodatie Nieuws Bestuur:
Fitness-Centrum

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.074 Seconden